Новости

02/26/2017 - 19:30

Погледнете ја галеријата на најновата јубулејна 20 години Златна Бубамара на популарноста 2017 - МетроПОЛИС арена.

02/26/2017 - 14:07

Популарното скопско Радио Бубамара најавува:

Сè е подготвено за празнување на големиот јубилеј 20 години Златна бубамара на популарноста.

02/26/2017 - 13:36

Популарниот пејач Аки Рахимовски и легендарната ју-рок група „Парни ваљак“ ќе ја добијат највисоката награда за Трајни музички вредности на Златна Буба Мара на популарноста 2017.

02/26/2017 - 13:24

Екипата на Радио Бубамара за својата 20 годишнина, ни покажа зошто толку многу ја обожаваме оваа манифестација.

02/26/2017 - 13:13

Урнебесно, емотивно – спектакл за 20 години од одржувањето на најпопуларниот медиумски настан во Македонија.

01/27/2017 - 19:05

Популарното скопско Радио Бубамара најавува: Сè е подготвено за празнување на големиот јубилеј 20 години Златна бубамара на популарноста.

Страници