2004

Наградени

 • ТВ музички проект – М2
 • Радиоводител – Дени, Антена 5
 • Радиоемисија – Груврелајшн, Сити
 • Радио реклама – Алкалоид чаеви,Александар Митевски
 • ТВ водител – Веска Петрушевска
 • ТВ проект – Картинг со Мишко и Ирена
 • ТВ емисија – НЗС, Ивам Мирчевски, МТВ
 • ТВ емисија – 2+1, Канал 5
 • ТВ спортски коментатор – Златко Калински
 • Најчитана страница – Стрип, Фокус
 • Продуцент – Роберт Билбилов
 • Актер – Игор Стојчевски
 • Актерка – Звездана Ангеловска
 • Специјална награда – Глумците пеат
 • Стрип на годината – Фокус
 • Маркетинг кампања – Мобимак
 • Маркетинг агенција – Публицис
 • Животно дело – Дадо Топиќ-Македонија
 • Група на годината – Нон Стоп
 • Пеач на годината – Тоше Проевски
 • Музички спот – Чедо Поповски, Знаеш колку вредам
 • Концерт на годината – Каролина
 • Албум на годината – Каролина
 • Пејачка на годината – Каролина
 • Текстописец – Владо Јаневски
 • Животно дело – Димитар Масевски
 • Комерцијален ТВ спот – Сакам Скопсо, Идеја Плус