2006

 

Наградени

 • Детска ТВ Емисија – Супер Ѕвезда
 • Радио Водител – Петар – СИТИ Радио
 • Радио Емисија – Антена 5
 • Маркетинг агенција – Публицис
 • Маркетинг кампања – Моби Хит, Идеа Плус
 • Актер на годината – Васил Зафирчев
 • Актерка на годината – Ирена Ристиќ
 • Најпопуларна претстава – Македонска приказна
 • Награда за животно дело – Коце Икономов
 • Најчитана страница – Перо Чукало, Дневник
 • Продуцент на годината – Александар Масевски
 • Албум на годината – Сино, Тамара
 • Денс Атракција – Џогани
 • Комерцијален ТВ спот – Горска, К-15
 • ТВ емисија – Зевзекманија
 • ТВ емисија – Јади Бурек
 • Концерт на годината – Архангел
 • Пејач на годината – Тоше Проевски
 • Спот на годината – Тоше Проевски
 • Хит на годината – Све е исто, Тијана
 • Амбасадор на македонската култура – Влатко Стефановски
 • Пејачка на годината – Каролина Гочева
 • ТВ емисија – К-15
 • ТВ водител – Сашо Мацановски Трендо
 • Најпопуларна интернет страница – Он Нет