2007

Наградени

 • Радио Реклама – Александар Митевски, Епинал
 • Детска Емисија – Супер Ѕвезда
 • Награда за животно дело – Лева Патика, Неправда
 • Радио водител – Антена 5
 • Радио Емисија – Балканска Е-Банка
 • Маркетинг агенција – Публицис
 • Џез Албум – Personal View, Гаро Тавитјан
 • Најголем интернационален пробив – Дани
 • Актер на годината – Никола Ристановски
 • Најпопуларна балетска претстава – Шехерезада
 • ТВ Водител – Јанко, Јади Бурек
 • Најчитана страница – Миленко Неделковски
 • Текстописец – Јане Врчаковски Врчак
 • Комерцијален ТВ спот – Идеа Плус, Скопско
 • Музички ТВ спот – Томато, Море од солзи
 • Пејачка на годината – Елена Ристевска
 • ТВ емисија – Еднооки
 • Internet strana – Он Нет
 • Албум на годината – Каролина, Во Заборав
 • ТВ емисија – К-15
 • Пејач на годината – Тоше Проевски
 • Хит на годината – Владо Јаневски, Повторно се заљубувам во тебе