2008

Наградени

 • Детска ТВ емисија – Супер звезда
 • Најперспективен пејач – Тони Зен
 • Најпопуларна балетска претстава – РЕЈМОНДА
 • Филмска актерка – Весна Станоевска, Сенки
 • Видео спот – Џангл шедоу , Сенки
 • Маркетинг агенција – Публицис
 • Најпопуларен плакат – Свед Милк , Идеа плус
 • ТВ водител и емисија – Горан Зевзек
 • ТВ Емисија – К15
 • Најинтернационален успех – Дани
 • Актерка – Биљана Беличанец
 • Актер – Нино Леви
 • Најпопуларна претстава – Сомнително Лице
 • Албум на годината – Игри без граници
 • Најслушана песна на годината – Игри без граници
 • Пеач на годината – Тоше Проевски
 • Награда за животно дело – Тоше Проевски
 • Концерт на годината – Тоше Проевски