2021

Наградени

 • Најпопуларна детска ТВ емисија
  Дајте музика
 • Најпопуларна детска анимирана серија 2020
  Светот на Биби и Боби
 • Најпопуларна едукативна програма
  5+ фамилија за ТВ училница - ОХО
 • Оптимистички пандемски хит и видео спот 2020
  Ладно пиво & On Line friends - И ова ќе помине
 • Пандемски хит
  Корона чао - Александар и Дац
 • Карантински концерт
  Бајага и Инструктори - За црвена зона - Ташмајдан
 • Рок хит
  Корона хит позитивен - Забрането пушење & Елвис Џ. Куртовиќ
 • Награда за трајни вредности
  Драгољуб Мичко Љубичиќ
 • Спортски коментатор
  Тони Стојановски
 • Спортски народни херои
  Фудбалската репрезентација на Македонија
 • Најпопуларен ТВ проект
  ТВ Серија Преспав - ОХО
 • Музички продуцент
  Мите Димовски
 • Албум на годината
  Taftalidze Shuffle - Влатко Стефановски
 • Музичко карантин шоу
  Дубиоза Колектив
 • Песна на годината
  Ето песма - Раде Шербеџија
 • Најхумористична ТВ емисија
  Зевзекманија - Канал 5
 • COVER албум
  Биба Додева - Незаборавни
 • Награда за трајни вредности
  Рамадан Шукри