2022

Наградени

 • Најпопуларна анимирана ТВ серија 2021
  Светот на Биби
 • Тинејџерски хит 2021
  Green Forces
 • Трајни музички вредности
  Ристо Самарџиев
 • Бенд на годината 2021
  Фолтин
 • Трајни музички вредности
  Васка Јанковска
 • Спортски херои
  Фудбалска репрезентација на Македонија
 • Музички амбасадор
  Симон Трпчески
 • Животно дело
  Жељко Бебек
 • Еколошкa ТВ емисија 2021
  Агенда 21
 • Најпопуларно новогодишно ТВ шоу
  Преспав – ОХО
 • Животно дело
  Ферус Мустафов
 • Животно дело
  Љупчо Трајковски Фис
 • Трајни музички вредности
  Наум Петровски
 • Композитор 2021
  Никола Мицевски
 • Видео Спот 2021
  Некст Тајм
 • Спортист 2021
  Дејан Георгиевски
 • Музички дует 2021
  Александар Митевски и Драган Спасов
 • Трајни музички вредности
  Благица Павловска