CLOSE

НАГРАДИ ЗА ЗЛАТНА БУБА МАРА НА ПОПУЛАРНОСТА ЗА 2021
Најпопуларна анимирана ТВ серија 2021         Светот на Биби
Најпопуларна детска ТВ емисија 2021              Дајте музика
Тинејџерски хит 2021                                           Green Forces
Трајни музички вредности                                  Ристо Самарџиев
Бенд на годината 2021                                         Фолтин
Трајни музички вредности                                  Васка Јанковска
                  Спортски херои                                                     Фудбалска репрезентација
Музички амбасадор                                              Симон Трпчески
Животно дело                                                        Жељко Бебек
Еколошкa ТВ емисија 2021                                  Агенда 21
Најпопуларно новогодишно ТВ шоу                 Преспав – ОХО
Животно дело                                                        Ферус Мустафов
      Животно дело                                                        Љупчо Трајковски Фис
Трајни музички вредности                                  Наум Петрески
Композитор  2021                                                  Никола Мицевски
Спот   2021                                                              Некст Тајм
Спортист 2021                                                        Дејан Георгиевски
Музички дует 2021                                                 Ацо и Дац
Трајни музички вредности                                   Благица Павловска
Џез соработка                                                        Tavitijan Brothers

ЗЛАТНА БУБАМАРА 2022

Рекордна ТВ гледаност на Златна бубамара - 55% од населението

ЗЛАТНА БУБАМАРА 2022 – ВИДЕО

БУБАМАРА НИЗ ГОДИНИТЕ

  • 576 доделени награди
  • 2000аплаузи
  • 4000насмевки
  • 6000воздишки
  • 8000убави коментари
  • 2 МИЛИОНИ пред тв екраните

Контактирајте нè